Investing carries serious risks, including partial or total loss of capital. Please read the Information Note and the Risk factors and login before investing.

TelePHON.digital 1A

Equity
€114,000
total amount raised
  • Backed by over 50 investors
  • Benefits from the Tax Shelter advantage

Mieke M Entrepreneur

Dag Danny, dank voor jouw terecht vraag! Je bent niet de enige die zich dit afvraagt. Het antwoord is eenvoudig. We willen vermijden dat er te kort op elkaar naar de notaris moet worden gestapt. Omwille van andere investeringsdossiers werd de datum voor de notariële akte reeds vastgelegd op 27 september.
mvg, Mieke

Danny V

Waarom wordt deze voorgestelde transactie vervroegd afgesloten? Het voorlopig opgehaalde bedrag lijkt me nog niet zo immens groot.

Mieke M Entrepreneur

Dag Sébastien,
Een snelle groei is mogelijk omdat we met het medisch certificaat anticiperen op de aankomende wet- en regelgeving. Door de connectie met E-health en de admin tool kunnen we van de logopediste een volwaardige partner in ons gezondheidszorglandschap maken. Deze technische integratie en de conformiteit met onze regelgeving verantwoordt ook de prijsstijging naar 600(e) voor een jaarlicentie. Als volwaardige partner kan de logopedist een telematicapremie aanvragen, zoals nu reeds het geval bij vroedvrouwen en verpleging (800(e)/jaar tegemoetkoming).
De inkomstenstijging in 2023 is vnl gebaseerd op het behalen van het M3 niveau en de tegemoetkoming naar de patiënt toe. Nu reeds bereiden we dit M3 niveau voor door de klinische trials.
Marktdominantie kan worden bereikt door het medisch certificaat, de compliantie met de regelgeving, het toevoegen van specifieke content voor de verschillende subdomeinen, de nu reeds opgezette samenwerking met de klanten van morgen (hogescholen) en de unieke feature van real time akoestische analyse.
NB Intussen werd het financieel plan nog eens op de korrel genomen. Ik kan je met plezier de laatste versie bezorgen.
hartelijke groet, Mieke

Sébastien G

Hey,

Kunnen jullie aub uitbreiden over de assumpties van de omzet groei?
Wat is jullie go-to-market?
Hoe gaan jullie zo snel zo veel klanten kunnen binnenhalen?

Alvast bedankt,

Sébastien

Mieke M Entrepreneur

Dag Johan, dank voor jouw vraag!
De generieke ruggengraat is nu reeds beschikbaar in het Ndl, Frans, Engels, Duits, Spaans, Catalaans en Italiaans. De meeste inhoud is momenteel in het Ndl, maar er is ook kal wat beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Op dit moment bespreken we met Nederlandse partners een re-seller structuur en dienen we een aanvraag in bij Bfarm (Duitse gezondheidszorg).
Het algoritme (ARTVA: acoustic real time Voice analysis) meet de stemkwaliteit, is accuraat gebleken in proefsetting, en wordt nu geïntegreerd in onze Saas, Vanaf september kunnen we ARTVA gaan gebruiken tijdens tele-consultatie, screening- en oefenflows.
Dit maakt het mogelijk om zeer binnenkort de subjectieve beleving van de patiënt (resultaat QOL vragenlijsten) te koppelen aan een objectief gegeven (akoestische parameters) en op die manier de juiste vaardigheidstraining automatische te genereren voor de juiste hulpvraag.
Indien gewenst, wil ik gerust even telefonisch overleggen: 0477 573987.
mvg, Mieke

Johan G

Hallo,
Plannen jullie ook reeds vertalingen FR-EN-...?
Maken jullie vandaag al gebruik van de spraakalgorithmes?
Wat is de functie ervan, nu en/of op termijn?

Succes!
Johan