Live² 1A

Actions
VR football trainer
65 500 €
montant total
  • Eligible à une réduction d’impôts
Cette campagne de financement est clôturée
Cette campagne est terminée. Si vous avez d’autres questions ou remarques, n’hésitez pas à nous contacter via info@spreds.com.

Ilse D

Dag,

Kan deze toepassing ook in een schoolcontext worden gebruikt, i.p.v. in een échte voetbalclub of als speler die deze tool downloadt.

Wim S Entrepreneur

Dag Ilse, jawel de VR Voetbal Trainer kan in een schoolcontext gebruikt worden. Bekijk het als een aanvulling op de 'gewone' sportles: specifieke training voor een groep van de leerlingen. Ook tijdens bv. toestelturnen roteren leerlingen van de mat naar de brug, naar de balk enz. Ditzelfde kan met de VR Voetbal Trainer. Het vergroot daarenboven de focus, de leerlingen zijn minder afgeleid en intensiever bezig.

Lukas M

Hey,
hoeveel sensoren heb je minimaal nodig voor een perfects VR voetbal beleving?

Wim S Entrepreneur

Dag Lukas,

Voor een eerste ervaring heb je minimaal 2 sensoren nodig, ofwel beide aan hetzelfde been/voet (je voorkeurvoet) ofwel 1 aan elke voet. In de voorbereidende fase hebben we echter de technische grenzen opgezocht en zijn we tot 18 sensoren geweest. Voor onze eerste product voorzien we 4 sensoren te gebruiken.

Mocht je verdere info willen, aarzel niet!

David R

Top concept! Ik zou graag investeren naast ook de inzet van jullie technologie bij bestaande clubs promoten die hier echt op zitten te wachten zonder dat ze het beseffen. Contacteren jullie mij aub?

Wim S Entrepreneur

Dag David,

Dank voor de interesse en het enthousiasme. Voetbalclubs zijn inderdaad naast spelers/coaches de doelgroep. De VR Voetbal Game & Trainer zijn een ideale manier om niet alleen als trainingstool te gebruiken maar ook als tool voor ledenwerving en fund raising. We contacteren je!

David R

Dag Wim,
Dank voor de real-life demo en de ervaring "in het echt" ( hoe grappig dat ook klinkt voor een VR concept). Machtige ervaring. Normaal wordt dit in een email geschreven maar ik vond dat ook andere investeerders dit horen te weten. De graad van customisatie is griezelig goed. Jullie zitten veel verder dan een gewone startup!
David