Betaal minder belastingen

Verminder uw 2024 belastingen dankzij een geautomatiseerde beleggingsportefeuille. Schrijf u vandaag nog in en ontvang een korting op 10 investeringsmogelijkheden voor het komende jaar.

Meer info

Wie zijn wij?

Sinds 2011 biedt Spreds drie digitale diensten aan aan meer dan 400 ondernemingen en internationale verenigingen en helpt bij het beheer van meer dan 38.000 stakeholders.

Met eFundraising kunnen ondernemingen hun fondsenwervingsproces vergemakkelijken en hun zichtbaarheid verhogen dankzij onze 45.000 leden en professionele investeerders, wat de weg vrijmaakt voor volgende investeringsrondes.

Met ePooling kunnen ondernemingen de kosten voor het ophalen van financiële middelen en beheer van hun investeerders met een factor 3 verminderen dankzij ons gedigitaliseerd pooling-vehicle.

Met eGovernance kunnen internationale verenigingen en ondernemingen met meer dan 100 leden of aandeelhouders hun algemene vergaderingen gemakkelijk en op een wettelijk geldige manier organiseren, terwijl ze 5 keer minder tijd (en dus kosten) nodig hebben dan voorheen.

Verlaag uw belastingen met de Tax Shelter voor startups

Investeer in een startup en ontvang 25%, 30% of 45% van uw investering als een belastingvermindering.
Meer lezen…

Tax Shelter

Eenvoudig online investeren

Met Spreds wordt online investeren eenvoudig. Krijg onderneming- en financiële informatie en steun het ondernemerschap.

Een waaier aan mogelijkheden

Investeren in groeiende start-ups, scale-ups, Belgische of internationale KMO’s: op ons platform vindt u allerlei opportuniteiten.

Co-investeren met professionals

Venture capitalists, business angels en co-investeerders ondersteunen de crowd om samen in start-ups te investeren.

Voorgeselecteerde opportuniteiten

De investeringsmogelijkheden waarin u kunt investeren beantwoorden aan objectieve selectiecriteria en worden na analyse door Spreds geselecteerd.

Spreds Finance, een beschermde structuur

Onze dochteronderneming Spreds Finance bundelt alle crowdinvesteringen in een aparte rechts entiteit voor een eerlijke vertegenwoordiging van de crowd.

Veilig en beveiligd platform

Ons team zet zich in voor uw veiligheid, van interne data-controles tot veiligheidsstudies. Alle verkeer op ons platform is SSL-versleuteld voor uw bescherming.

Lopende campagnes

Meer investeringsopportuniteiten

Pierre ROUSSEAUX

Wat ondernemers zeggen

“Crowdfunding is hard werken, maar Spreds steunde me van A tot Z. Bij de start van mijn campagne had ik nooit kunnen vermoeden dat ik 80 crowdinvesteerders en 1 grote professionele investeerder zou overtuigen.”

Émmanuel RAYNAL

Wat investeerders zeggen

“Als investeerder ben ik vooral blij dat Spreds mensen voorop zet en ons dagelijks leven verbetert.”

Emmanuel RAYNAL, investeerder

Blijf op de hoogte van de nieuwste campagnes.

Blijf op de hoogte