Earnieland 1A

Equity
Earnieland is an Online Shopping platform where you can find the best deals and Extra Discounts in ALL your favorite webshops!
€102,950
total amount raised
This campaign has been closed

Steven Spillebeen

Steven Spillebeen is de oprichter. Hij is een visionaire ondernemer met een bachelor diploma in Business Management/Marketing, met 15 jaar ervaring in de B2B en B2C verkoopsector. Hij richtte 2 modebedrijven op, verkocht een startup in de transport business, en deed 6 jaar ervaring op in de e-commerce via een vorig online shopping platform.
Zijn specialiteiten zijn : Sales & Business Development, PR & Digitale Marketing.
Hij is proactief, commercieel, multifunctioneel, een communicatie expert en bezit sterke networking skills.

Jennis Vanhaecke

Co-founder

Jennis is mede-oprichter van Earnieland. Hij is afkomstig van Oostrozebeke, West-Vlaanderen. Hij haalde een bachelor in Toegepaste Informatica.

Samen met Bert heeft Jennis in 2013 de derde plaats behaald in Start Academy, een nationale wedstrijd onder studenten die een start-up willen oprichten. Hun bedrijf Libaro is een cloud-based platform voor mensen met een handicap.

Jennis zet zich dagelijks in om het Earnieland platform te optimaliseren.
Zijn specialiteiten zijn webdesign en programmeren.

Bert Clybouw

Co-founder

Bert Clybouw is mede-oprichter van Earnieland. Hij is oorspronkelijk van Moere, bij Gistel. Ook hij haalde een bachelor in Toegepaste Informatica. Samen met Jennis haalde hij in 2013 de top 3 van Start Academy en runt hij het bedrijf Libaro.

Bert is op dit moment bezig met zijn Master of Computer Science aan de universiteit van Leuven. Zijn specialiteit is development en data management.