iReachm 1A

Equity
Tired of unreachable contacts and missed calls? The iReachm App manages your incoming and outgoing calls more efficiently.
€137,700
total amount raised
  • Backed by over 80 investors
This campaign ended
This campaign has ended. If you have any more questions or remarks, do not hesitate to contact us via info@spreds.com.

Bernd B

Hello, can I please get the minutes of the general assembly, dated Aug 3, 2015?
Thanks and best regards,
Bernd

Peter S Entrepreneur

Hello Bernd,
Thank you for your message! You will find the genral assembly report in the iReachm investor's space. You just have to click in the menu above on "investor's space". Regards,

Philippe L

Bonsoir,
j'ai égaré votre invitation pour Francorchamps. Merci de me renvoyer les coordonnées du site pour l'inscription.
Bien à Vous
Philippe

Peter S Entrepreneur

Bonjour Philippe,

nous alons renvoyer l'invitation cet semaine comme "reminder".

Peter

Michel E

Bonjour,

Pourriez-vous mettre en ligne le Mémorandum dans sa version française (FR), svp ? Il s'agit là d'un document important pour la décision d'investir ou non dans ce projet.

Merci et bien à vous,

Peter S Entrepreneur

Bonjour Michel, envoyez moi un email sur mail@ireachm.com, je vous envoie le document en anglais.

Peter

Pierre D

Est-il prévu une application pour Windows Phone 8.x ou Windows 10 ?

Peter S Entrepreneur

Bonjour Pierre,

notre application est développer en HTML5, elle est donc disponible sur chaque smartphone sans limitation sauf BlackBerry.

Pieter S

Wanneer is jouw geld opvraagbaar of is er een minimumtermijn op en zo ja hoe wordt het rendement berekend?

Peter S Entrepreneur

Dag Pieter, ik vermoed dat je met "jouw geld" de investeringssom van de crowdfunders bedoelt? Als crowdfunder investeer je in ons project en krijg je in ruil een pakket Notes (aandelen). Je kan deze aandelen verkopen, in het Memorandum vindt je hierover alle modaliteiten terug.

marilyn Z

Le memorandum en français, pour Ireachm??????????????????

Peter S Entrepreneur

Bonjour Marilyn, notre memorandum est disponible en ENG, si vous pouvez m'envoyez un e-mail sur mail@ireachm.com je serais ravi de vous l'envoyer.

Alex G

Geachte,
Ik zie wel een toekomstperspectief in dit ambitieus project. Mijn vraag luidt, is er een kapitaalgarantie bij investeren?
Het is de eerste keer dat ik over crowdfunding heb gehoord, daarvan mijn vraag.

mvg Alex

Peter S Entrepreneur

Dag Alex, bedankt voor je vraag. De investering in iReachm heeft geen kapitaalgarantie, het gaat om een louter aandelentransactie. We bieden investeerders in iReachm de mogelijkheid om in ruil voor hun investering een gratis GSM abonnement voor 6 of 12 maanden te verkrijgen of deel te nemen aan ons launch event op Spa-Francorchamps. Met deze incentive bieden we een zekerheid in natura maar geen kapitaalgarantie. Als je meer informatie wil kan je steeds een e-mail sturen naar mail@ireachm.com en helpen we je graag verder.

Niels R

2 concrete opmerkingen/vragen:

1. Hoe realistisch is een prijs van €65 voor het telecom pakket waar eigenlijk het leeuwendeel van uw inkomsten op rusten? Welke concrete aanduidingen heeft u dat een B2B gebruiker bereid is ongeveer €30* extra neer te tellen voor uw functionaliteit?
2. U spreekt in uw live presentatie over de community van geïnteresseerden, zitten hier noemenswaardige (grote) spelers bij die op enige vorm van inkomstenzekerheid dan wel gegarandeerde naamsbekendheid voor het systeem wijzen?

Mvg,
Niels Ritzen

*Voor €39 heeft men al een abonnement met het vijfvoud aan minuten en berichten en 1 gigabyte dataverkeer extra.

Peter S Entrepreneur

Dag Niels,

bedankt voor je bericht, ik probeer onderin je vragen te beantwoorden:

1. Het bedrag van 65€ is tot stand gekomen dankzij een marktonderzoek bij typische zakelijke gebruikers. Je kan de details van dit onderzoek terugvinden in het onderdeel Marktanalyse van het business plan. Hier is voornamelijk onderzoek is gedaan naar "gemiddelde prijs per succesvol bereikte contact" die een gebruiker wil betalen. Samen met Artilium en Base werd een passend telecom abonnement geselecteerd dat de gemiddelde zakelijke gebruiker moet bekoren. Het Telecom landschap is zeer vollatiel qua aanbod, we sluiten niet uit dat het aantal belminuten/data/sms'en binnenkort zal wijzigen.
2. Het gaat hier om een community van +2000 eindgebruikers/ambassadors. Momenteel zitten hier geen large accounts tussen. De doelstelling is om de App in deze communicty te lanceren en de feedback te gebruiken alvorens large accounts te benaderen.

Hopelijk heb ik hiermee op je vragen geantwoord.

Peter

Sébastien D

Où en êtes vous dans votre recherche de fonds ? Bientôt en financement ?

Peter S Entrepreneur

Bonjour Sébastien, nous sommes Live sur MMi. Nous offrons à toutes nos investisseurs un abonnement iReachm gratuit pour 6 mois (400€ d'investissement) ou 12 mois (800€ d'investissement). Cela comprends un abonnement Mobile Base de 2000 minutes/2000 SMS/2GB Data et l'utilisation illimité de la téchnologie iReachm.

Peter S Entrepreneur

Notre campagne sera en ligne début décembre at nous participerons au LIVE Crowdfunding du 11 décembre 2014.

Robin V

Ik denk dat het belangrijk is om verschillende 'prioriteiten' te kunnen aangeven aan je contacten. Is het de bedoeling dat je op dode momenten (autorit) kan aangeven aan je app dat je nu available bent en dat die automatisch gaat proberen connectie te maken met je missed calls en to do calls ?

Peter S Entrepreneur

In de eerste versie zal het mogelijk zijn om prioriteiten aan je contacten te geven. Dit zal langs 2 kanten kunnen, zowel voor contacten die je zelf in een bepaalde volgorde wil bereiken als welke van je contactpersonen jouw het snelst "mogen" bereiken.

Je kan zelf aangeven wanneer je bereikbaar bent voor zowel inkomende als uitgaande gesprekken.

[Inactive author]

[This comment is no longer available.]

Peter S Entrepreneur

Beide zijden hoeven de App niet noodzakelijk geinstalleerd te hebben, indien wel het geval zal de bereikbaarheid wel efficiënter zijn. De basis gebruikt voor de App is gebaseerd op call-center technologie gebruikt bij predictive dialing. Hierbij gaat het toestel van de gebruiker slechts bellen indien de andere partij heeft opgenomen. Het gaat hier om milliseconden vertraging die door de ontvanger praktisch niet worden opgemerkt. Ook voor de "onbereikbaarheid" zin er oplossingen, zo kunnen gebruikers aangeven wanneer ze wel / niet bereikbaar zijn voor commerciële oproepen. Je kan het vergelijken met je netwerk wel / niet openzetten op Linkedin. Beinde situaties brengen voor- en nadelen mee voor de gebruiker.

Guillaume D

Je rejoins le commentaire d'Andy. Notre (mon agenda personnel) agenda varie souvent de manière imprévue. Ce genre d'évènement est assez difficle à prévoir à l'avance. Comment répondez-vous à cette question qui j'imagine revient assez souvent? A quelle type de clientèle vous adressez-vous en priorité? Les particuliers ou les entreprises?

Peter S Entrepreneur

Les situations "imprévues" sont gèrer par l'application d'une manière automatique. Si vous n'êtes pas disponible, le système va replannifier la tantative a un autre moment. Lors de ce processus, l'Application enregistre des characteristiques proprea à votre comportement journalier. Dans un premier temps on s'addresse a des entreprises avec des grandes équipes commercial.

Andy V

Op zich vind ik het interessant dat er gezocht wordt naar een oplossing voor dit probleem. Ik zie echter een aantal beperkingen: Als ik naar mijn persoonlijke situatie kijk is, mijn beschikbaarheid niet zwart-wit meetbaar met mijn agenda. Er zijn altijd onvoorziene omstandigheden die maken dat ik onbereikbaar ben. Een opgemerkte "beschikbaarheid" door de app kan dus heel slecht gelegen zijn, waardoor de meerwaarde van de app op losse schroeven staat.
Bovendien, met de verhoogde beschikbaarheid via alle mogelijke kanalen, denk ik dat eerder een oplossing gezocht moet worden in het gebruik van andere kanalenen dan telefoon om iemand te kunnen bereiken.
Als laatste opmerking heeft elke persoon m.i. een eigen ritueel rond communicatie. Ik voer namelijk alle telefoontjes als ik onderweg ben naar afspraak of van en naar het werk. Ik ga echter weinig geneigd zijn om deze momenten aan te duiden als "beschikbaar om opgebeld te worden", net omdat ik de momenten wil vrijhouden om zelf initiatief te kunnen nemen.
Ik deel hiermee uiteraard mijn persoonlijke mening en blijf graag ter beschikking verder na te denken over het initiatief.
Mvg,
Andy Vanzurpele
HR Planning&Analytics
ING Belgium

Peter S Entrepreneur

Dag Andy,
bedankt voor je feedback. Het aspect van "onvoorziene omstandigheden" is een zeer groot onderdeel geweest in ons ontwikkelingsproces. Onze technologie houdt rekening met verschillende factoren om voor een bepaalde persoon een profielschets te maken. Als je in bepaalde omstandigheden toch niet bereikbaar zou zijn dan worden gesprekken automatisch uitgesteld en ingeboekt in je agenda. Meetbare factoren zoals GPS positie, snelheid van bewegen, beweging van je toestel, beschikbaarheden in de agenda, historische gegevens rond je bereikbaarheid,... vormen een betrouwbare basis om de app te voeden met data om je bereikbaarheid in kaart te brengen. Het is technisch zelfs mogelijk (nog niet beschikbaar) om je gemoedstoestand te meten via het GSM toestel en op basis daarvan in te schatten van wie je wel / geen gesprekken wil ontvangen.

Op onze roadmpa staan tevens integraties met Skype, Sociale media en andere kanalen om contacten te bereiken.

Je telefoongedrag tijdens het rijden wordt opgeslagen als een "gedragskenmerk" waaruit de App leert hoe hij met je moet omgaan.

We nodigen je graag uit om bij de lancering onze BETA versie te testen en kijken uit naar je feedback.

Press articles

The end of the Voicemail (Trends Magazine)

iReachm article from Trends Magazine: "The end of the voicemail"

The Making of an App (Clickx Magazine)

iReachm featured in the "Making of an App" article in Clickx Magazine

VIDEO: iReachm laureaat Bizidee 2013

In Sint-Joost-Ten-Node vond donderdagavond de prijsuitreiking plaats van de elfde editie van Bizidee, een wedstrijd van het Agentschap Ondernemen die de beste ondernemingsplannen bekroont.

"... het team van iReachm viel in de prijzen voor diens applicatie voor de smartphone die het makkelijker maakt om mensen te bereiken. De app doet de telefoon rinkelen op het moment dat zowel de beller als de opgebelde bereikbaar zijn..."